Írd át a történeted

önismereti jellegű személyiségfejlesztési tréning

A TRÉNING CÉLJA
A tréning azokkal az ismerős helyzetekkel foglalkozik, amelyeket újra és újra átéltünk már életünk során. Ezek az ismerős kapcsolati mintázatok más típusú megközelítést követelnek meg, mint az ettől eltérő kapcsolati zavarok.
A jelenség hátterében ugyanis az ún. transzgenerációs erőtér áll. Mindnyájunkat ilyen vesz körül. Kedvezőtlen esetekben az az, amely „beletol” bennünket azokba a kapcsolati helyzetekbe, amelyekről valójában – kívülállóként vagy utólag – már eleve látható volt, hogy hova vezet.

A tréning során elsősorban a családi működésünk rendszerét igyekszünk megérteni személyre szabott módon. Ezt két nézőpontból tesszük: részben az egyéni történésekre, részben az ún. transzgenerációs (generációkat átívelő) folyamatokra összpontosítunk.

KIKNEK AJÁNLJUK?
A tréninget ajánljuk mindazoknak, akik tudatosan akarnak szembenézni saját belső összefüggéseikkel. A tréning lehetőséget nyit arra, hogy akár házaspárok, családtagok is részt vegyenek azon, amennyire ez a létszámkorlátokon belül lehetséges. Ez esetben nemcsak az egyéni folyamataink összefüggéseire, hanem családunk tagjainak rendszerszintű együtthatásaira is rálátást nyerhetünk, illetve közös változási folyamatot építhetünk fel, amely lényegesen tudatosabb szinergiákat eredményez a közép- és hosszú távú folyamataink megtervezése során.

A RÉSZVÉTELHEZ SZÜKSÉGES KOMPETENCIÁK, FELTÉTELEK
A tréninghez alapvetően semmilyen speciális előképzettség nem kell. Ugyanakkor a fejlődési folyamatunk szempontjából az eredményességet és hatékonyságot befolyásolják a következő kompetenciák:
• nyílt kommunikáció,
• önreflexió,
• megfelelő önismeret,
• együttműködési készség,
• empátiás készség stb.

A RÉSZVÉTEL FELTÉTELEI
A jelentkezés véglegesítése a megerősítő visszajelzés után történik meg!
A csoport kereteinek megtartásához szükség van:
• a csoporton belüli titoktartás elfogadására,
• a teljes programra való jelentkezésre,
• a mobiltelefon-használat mellőzésére a tréningfolyamat ideje alatt,
• az első napon történő közös csoportkeretek és, csoportszerződés betartására.

TRÉNING IDŐPONTJAI

2024. szeptember 24.; 2024. október 1.; 2024. október 15.

Együttlétünk minden alkalommal 10.00 órakor kezdődik, és 18.00 órakor fejeződik be.

A TRÉNING HELYSZÍNE
Adventista Teológiai Főiskola
2119 Pécel, Ráday utca 12.

JELENTKEZÉSI DÍJ
Jelentkezési díj: 36 000 Ft/ tréning, melyet egy összegben a jelentkezés visszaigazolását követően kell megfizetni.

A jelentkezés a tréning részvételi díjának befizetésével realizálódik. Jelentkezni e-mailen atf@adventista.hu címen lehet. A tréning szervezésével kapcsolatban a 0630 866 4517 telefonszámon érdeklődhetnek. Aki el tudja számolni a képzés költségét jelezze!

TRÉNINGET VEZETI
Ferenczi Zoltán ~ kiképző tréner, addiktológus, református lelkész