„Ő gyújtott
világosságot
a mi szívünkben”  

(2Kor4:6)

Nappali vagy levelező tagozat

Alapképzés – teológia szakon

Nappalis képzésben a tanórák hétfő kedd-szerda-csütörtöki napokon általában 8:30–14:30 órák között kerülnek megtartásra. Ezeken kívül heti 2 alkalommal, a hétfő reggeli áhítat és csütörtöki hallgatói gyűlés beépülnek az órarendbe.

Levelezős képzésben az elméleti tanórák vasárnapi illetve hétfői napokon 09:25-17:30 óra között kerülnek megtartásra félévenként 10 alkalommal. A hétfő reggeli áhítat és a csütörtöki hallgatói gyűlés itt is beépülnek az órarendbe.

Mesterképzés – teológia szakon

A mesterképzés nappali képzés, a tanórák csütörtök és pénteki napokon általában 8:30–17:30 órák között kerülnek megtartásra. A hétfő reggeli áhítat és csütörtöki hallgatói gyűlés beépülnek az órarendbe.

Hibrid és online órák:

A tanórák legfeljebb 70 % ában bizonyos feltételekkel online is részt lehet venni. Az erről szóló részleteket a Tanulmányi és vizsgaszabályzat tartalmazza.

Itt.

Szakirányú továbbképzések

A szakirányú továbbképzések órái vasárnapi illetve hétfői napokon 09:25-17:30 óra között kerülnek megtartásra félévenként 10 alkalommal.

Mikor van a szorgalmi és a vizsgaidőszak?

Nappali és levelező tagozaton is mindig ugyanakkor van szorgalmi és vizsgaidőszak.

A szorgalmi időszak az őszi félévben mindig körülbelül szeptember elejétől december elejéig tart, a tavaszi félévben pedig körülbelül februártól május közepéig.

A vizsgaidőszakok ennek megfelelően decemberben és januárban, illetve májusban és júniusban vannak.

Képzéseink

Facebook oldalunk

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Feliratkozás

Értesítést küldünk a friss tartalmakról.