A járványügyi helyzet kezelésével kapcsolatban sürgős intézkedések kérése

Kedves Olvasók!

Bizonyára Ti is értesültetek arról, hogy a felsőoktatásban – így intézményünkben is – fel kell készülnünk a járványügyi helyzetre tekintettel lehetséges korlátozó intézkedések bevezetésére. Az ezzel kapcsolatos helyzet miatt sürgőssé vált az intézményben az online kapcsolattartást, illetve óraadást biztosító infrastruktúra kiépítésének előmozdítása, ezért arra kérjük feltétlenül végezzétek el az alábbiakat, amennyiben lehet, még ma:

1. Ha nincs használatban lévő facebook profilod, kérünk hozz létre a magad számára egy profilt. (technikai részletek itt: https://www.facebook.com/help/188157731232424?helpref=topq).

2. Ezt követően arra kérünk, hogy jelöljétek be, kövessétek és -lehetőleg kedveljétek is – az ATF facebook oldalát.
(https://www.facebook.com/adventista.teologiai.foiskola/?ref=admin_hovercard)

3. Majd vegyétek fel ismerősnek azokat az oktatókat, munkatársakat és hallgatókat is, akikkel kapcsolatot tartotok a főiskolán. Lehetőleg mindegyiket! Ha pedig valaki ezek közül ismerősnek jelöl, kérünk Benneteket minél előbb jelöljétek vissza számára a megkeresést.

Kérjük, a FENTIEKEN KÍVÜL, tájékozódjatok a Facebook alkalmazás Messenger alkalmazás működésével kapcsolatban is, ahonnan lehetőség van csoportos beszélgetést is folytatni online. Ezzel kapcsolatban részletek itt: https://www.facebook.com/help/messenger-app/1428015930791367

Ha bármi egyéb kérdésetek van, keressetek Bennünket. Készséggel állunk rendelkezésetekre.

Előre is köszönjük együttműködéseteket, szeretettel

Dr. Michelisz Richárd
főtitkár