Az Adventista Teológiai Főiskola az FJK-n

A Fiatalok Jézusért Konferencia Budapesten került megrendezésre 2020. január 29-február 2-ig. Hétköznap a Terézvárosi Gyülekezet, szombaton pedig a Dürer Rendezvényház szolgált a konferencia helyszínéül.

A rendezvényen az ATF tanárai, hallgatói közül is jelen voltak néhányan. Az alkalomra egy kiállítással készültünk. A standunk mellett felállítottuk a Főiskolát bemutató plakátokat, ezen kívül vittünk magunkkal bemutatkozó füzetet, felvételi tájékoztatót, bögréket és az iskola tankönyveit, melyekből vásároltak is néhány példányt.

Pénteken Michelisz Richárd tanár úr látogatta meg a rendezvényt, ahol több résztvevővel is alkalma volt beszélgetni.
Szombaton a Főiskola rektora, Tonhaizer Tibor tanár úr mutatta be röviden a Főiskola működését, a különböző szakokat, amelyekre jelentkezni lehet, valamint két hallgató, Marosán Réka és Frisala Anita mondott néhány gondolatot az iskolával kapcsolatban.

A résztvevőket meghívtuk a március 20-22-ére tervezett nyílt napokra is. Moldvai Márk hallgató pedig péntek és szombat este egy kis meglepetéssel készült a résztvevők számára. Hétköznap és szombat délután lehetőségünk volt több résztvevővel is beszélgetni a Főiskoláról. Közülük többen jelezték, hogy a közeljövőben szeretnének jelentkezni intézményünkbe, ők fel is iratkoztak hírlevelünkre.

Köszönjük mindenkinek a segítséget!

Frisala Anita