Hírek, tudományos élet

Nemzeti felsőoktatási ösztöndíj pályázati kiírás 2021/2022-es tanévre

Az Adventista Teológiai Főiskola (ATF) az Nftv. valamint a Kormányrendelet 24. § (2) bekezdésének megfelelően
– az államilag támogatott, állami (rész)ösztöndíjas teljes idejű alapképzésben, mesterképzésben, osztatlan képzésben részt vevő hallgatóknak – a 2021/2022 tanévre pályázatot hirdet nemzeti felsőoktatási ösztöndíj elnyerésére, mely 1 fő ATF hallgató részére adományozható.

Tovább olvasom »
Hírek, tudományos élet

ATF weboldal átalakítások

Szeretettel tájékoztatunk Benneteket, hogy a tegnapi napon – előre nem tervezett módon – az ATF ÚJ hivatalos honlapját kellett beüzemelni, ill. a régit leállítani, tekintettel arra, hogy a két oldal együtt már nem volt tovább technikailag fenntartható (régi és az új).

Tovább olvasom »

7/2021. (X. 28.) számú rektori utasítás az 5/2020. számú a járványügyi készültséget kezelő intézményi Intézkedési Terv és Útmutató

A járványügyi készültség bevezetéséről szóló 283/2020. (VI. 17.) Korm. rendeletben kihirdetett egészségügyi válsághelyzetre tekintettel, a Felsőoktatásért, Innovációért és Szakképzésért Felelős Államtitkárság 2020. szeptember 1. napjától hatályos, a felsőoktatási képzés egészségügyi válsághelyzet során történő megszervezéséhez kiadott ágazati ajánlása alapján, az Adventista Teológiai Főiskola számára a 2020/2021-es tanév megkezdéséhez, illetve lebonyolításához.

Tovább olvasom »

Facebook oldalunk

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Feliratkozás

Értesítést küldünk a friss tartalmakról.