Vasárnaptól INDULUNK Online

Az ATF hibrid (online) oktatási rendszerének beüzemelése a mai napon megtörtént. Az Intézményben 2020. március 22. naptól (vasárnap) az órákat online lehet látogatni ill. részt venni rajta. Nem kell hozzá más csak egy kamerával és mikrofonnal rendelkező laptop, vagy telefon. Hála legyen érte az Úrnak, és mindenkinek, aki a rendszer beüzemelésén fáradozott.

Tovább olvasom »

A járványügyi helyzet kezelésével kapcsolatban sürgős intézkedések kérése

Kedves Olvasók!

Bizonyára Ti is értesültetek arról, hogy a felsőoktatásban – így intézményünkben is – fel kell készülnünk a járványügyi helyzetre tekintettel lehetséges korlátozó intézkedések bevezetésére. Az ezzel kapcsolatos helyzet miatt sürgőssé vált az intézményben az online kapcsolattartást, illetve óraadást biztosító infrastruktúra kiépítésének előmozdítása, ezért arra kérjük feltétlenül végezzétek el az alábbiakat, amennyiben lehet, még ma:

Tovább olvasom »
Hírek, tudományos élet

Hitéleti és Közösségi Napok az ATF-en

2020. február 8.-án és 9.-én Hitéleti és Közösségi Napokat tartottunk. A rendezvény célja – melyet terveink szerint minden félév elején és végén tartunk -, hogy a különböző évfolyamokhoz és szakirányokhoz tartozó Hallgatók időről-időre együtt lehessenek és az Intézmény erősíthesse bennük az összetartozás érzését, továbbá lelki támaszt, segítséget biztosítson.

Tovább olvasom »

Facebook oldalunk

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Feliratkozás

Értesítést küldünk a friss tartalmakról.