Ingyenesen hozzáférhetővé vált 12 nyelven 36 szótár, sok folyóirat és könyv az Akadémiai Kiadónál

Kiemelés : “…tekintettel az Akadémiai Kiadó ideiglenesen ingyenesen elérhetővé tette a 36 különféle szótárat tartalmazó szolgáltatását és a helyesírási szabályzatot. A felsőoktatásban leginkább használt tankönyveket és jegyzeteket tartalmazó online könyvtár távoli elérése pedig egyszerűbbé vált. Az elmúlt hetekben kialakult…”

Tovább olvasom »

Digitális angol/német távoktatáshoz ingyenes segítség

Magyarország kormánya bejelentése alapján márc. 16-tól a személyes tanítás megszűnt a krízis idejére, helyette a digitális távoktatást vezették be. Tekintettel a magyar helyzetre segíteni szeretnénk a magyarországi angol és német nyelvoktatást. A krízishelyzet idejére (de min. 6 hónapra) ingyenes lett az iskolák és tanárok számára a Wordzie Angol és Német szótanító szoftverek házi feladat kiadó, a virtuális osztálytermi játékok és tanári funkciója.

Tovább olvasom »

Ingyenes Scribd előfizetés!

A járványra való tekintettel 30 napig ingyen használható a Scribd előfizetés, ahol egyébként 9 dolláros havi díjért olvashatsz korlátlanul könyveket, magazinokat és egyebeket. A könyvek, dokumentumok között rengeteg magyar nyelvű teológiai könyv, jegyzet stb. érhető el.

Tovább olvasom »

Facebook oldalunk

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Feliratkozás

Értesítést küldünk a friss tartalmakról.