Angol nyelvtanfolyam az ATF-en

Tisztelettel és szeretettel hívjuk elsősorban azokat akiknek a diplomaszerzéshez nyelvvizsgára van ill. lesz szüksége a 2019./2020. tavaszi félévben induló angol nyelvvizsga felkészítő tanfolyamunkra az ATF-en!

Tovább olvasom »

Önkéntes szolgálati lehetőségek

A Főiskolai önkéntes tevékenység olyan kezdeményezés, amelyben a Főiskola támogatja, bátorítja hallgatóit, oktatóit, támogatóit, dolgozóit, hogy önkéntes szolgálatot végezzenek az Intézményben – azaz szakértelmüket, tehetségüket, ötleteiket, kreativitásukat, fizikai erejüket ellenszolgáltatás nélkül állítsák valamilyen jó cél szolgálatába.

Tovább olvasom »

Jószolgálati ösztöndíj pályázat

Az Adventista Teológiai Főiskola azokat a hallgatókat és személyeket, akik a társadalmi vagy egyházi szerepvállalásukkal jelentősen elősegítették a Főiskola ismertségét és jóhírét, illetve az Intézmény részére jelentős szolgálatot végeztek, elismerésben szeretné részesíteni, ezért meghirdeti a Jószolgálati ösztöndíj programját az alábbi felétételekkel:

Tovább olvasom »
Hírek, tudományos élet

Kormos Erik kinevezése főiskolai docenssé

Örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy Dr. Kormos Eriket, az Újszövetségi Tanszék vezetőjét,  a korábban meghirdetett pályázati eljárás alapján, az Adventista Teológiai Főiskola Igazgatótanácsa a Szenátus előterjesztése alapján 2020. február 1. napjától határozatlan időre  főiskolai docenssé nevezi ki.

Tovább olvasom »

Facebook oldalunk

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Subscribe

Subscribe to get updates!