Digitális angol/német távoktatáshoz ingyenes segítség

Magyarország kormánya bejelentése alapján márc. 16-tól a személyes tanítás megszűnt a krízis idejére, helyette a digitális távoktatást vezették be. Tekintettel a magyar helyzetre segíteni szeretnénk a magyarországi angol és német nyelvoktatást. A krízishelyzet idejére (de min. 6 hónapra) ingyenes lett az iskolák és tanárok számára a Wordzie Angol és Német szótanító szoftverek házi feladat kiadó, a virtuális osztálytermi játékok és tanári funkciója.

Tovább olvasom »

Ingyenes Scribd előfizetés!

A járványra való tekintettel 30 napig ingyen használható a Scribd előfizetés, ahol egyébként 9 dolláros havi díjért olvashatsz korlátlanul könyveket, magazinokat és egyebeket. A könyvek, dokumentumok között rengeteg magyar nyelvű teológiai könyv, jegyzet stb. érhető el.

Tovább olvasom »

Az Adventista Teológiai Főiskola online oktatásra történő átállásáról szóló intézkedési terve

A Kormány által 40/2020. (III. 11.) sz. Korm. rendeletben elrendelt veszélyhelyzetre való tekintettel az Adventista Teológiai Főiskolán folyó képzés folyamatosságának biztosítása érdekében minden képzési szakon, szakirányú továbbképzésen nappali és levelező munkarendtől függetlenül egyaránt 2020. március 22. naptól távoktatási módszerekkel történő oktatásra áll át.

Tovább olvasom »

Vasárnaptól INDULUNK Online

Az ATF hibrid (online) oktatási rendszerének beüzemelése a mai napon megtörtént. Az Intézményben 2020. március 22. naptól (vasárnap) az órákat online lehet látogatni ill. részt venni rajta. Nem kell hozzá más csak egy kamerával és mikrofonnal rendelkező laptop, vagy telefon. Hála legyen érte az Úrnak, és mindenkinek, aki a rendszer beüzemelésén fáradozott.

Tovább olvasom »

Facebook oldalunk

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Subscribe

Subscribe to get updates!