Újraszerveződik az ATF ALUMNI Közösség

Az Adventista Teológiai Főiskola 2023. szeptember 2-án és 3-án ünnepli 75 éves jubileumát. A változó, időnként ellehetetlenített körülmények után, éppen 25 éve működik Pécelen. Szeretnénk méltó módon megemlékezni arról, ahogyan Isten vezette ezt az intézményt küldetésének betöltésében.

Erre az alkalomsorozatra hívjuk a mintegy 500 végzett hallgatónkat is, hogy velünk együtt ünnepelhessetek. A rendezvénysorozat három főbb eseményből áll:

  • 2023. szeptember 2-án szombaton 10 órakor: Jubileumi Istentisztelet

Helyszín: Péceli Baptista Imaház (Kovács u. 13.)

  • 2023. szeptember 2-án szombaton 15 órakor: Tanévnyitó és Diplomaátadó Ünnepély

Helyszín: Péceli Baptista Imaház (Kovács u. 13.)

  • 2023. szeptember 3-án vasárnap 10 órakor: Tudományos Konferencia és Könyvbemutató

Helyszín: Terézvárosi Adventista Imaház (1062 Budapest, Székely Bertalan u. 13.)

A jubileum kapcsán szeretnénk megerősíteni az ALUMNI (öregdiák) szervezetet, hogy végzett hallgatóink időről időre kapcsolatba kerülhessenek korábbi alma materükkel.

Link: Mit nyújt az ALUMNI tagoknak az ATF?

A vasárnapi Tudományos Konferencián résztvevő végzett hallgatók számára kedvezményes (990 Ft) áron adunk egy példányt, a jubileumra kiadott kötetből, amely az ATF története mellett, oktatóink által írt tudományos dolgozatokat tartalmaznak.

Szeretettel kérünk arra is, hogy oszd meg ezt a levelet olyan társaiddal, akik Veled együtt végeztek, mivel az elektronikus nyilvántartási rendszer bevezetése (2008) előtti időből hiányos elérhetőségi adataink vannak.

Az Adventista Teológiai Főiskola tevékenységét – benne a jubileumi rendezvények, kitüntetések és kiadványok költségeit – is támogathatod az ATF bankszámlaszámán keresztül.

A regisztrációs lap kitöltését várjuk az alábbi linken (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeUv_lRWFqw0PMLo4JpTsAwT8RDEpWyfQnerDbGQC0PPWHTVA/viewform?usp=sf_link ) legkésőbb 2023. augusztus 15-ig.

Bízunk benne, hogy együtt ünnepelhetünk és hosszabb távon is megtartjük a kapcsolatot egymással.

Adventista Teológiai Főiskola

Rektori és Tanulmányi Hivatal