Alumni

Mit nyújt az ALUMNI tagoknak az ATF?

Hálózatépítés és kapcsolattartás

Az Alumni tagság lehetővé teszi, hogy hálózatot építs és kapcsolatban maradj más végzett hallgatókkal. Ezáltal kibővítheted szakmai és üzleti kapcsolataidat, és lehetőséged nyílik tapasztalatok megosztására és mentorálásra.

Karrierlehetőségek

Az Alumni hálózatunk lehetőséget nyújt arra, hogy kapcsolatba lépj más végzett hallgatókkal, ami előnyös lehet a szakmai és üzleti kapcsolatok kialakításában, valamint a karrierépítésben.

Események és rendezvények

Az Alumni tagság lehetőséget ad arra, hogy részt vegyél különböző eseményeken és rendezvényeken. Ez magában foglalhat évfordulós ünnepségeket, szakmai konferenciákat. Az ilyen események remek lehetőséget nyújtanak a régi barátokkal és ismerősökkel való találkozásra.

Kedvezmények és előnyök

Az Alumni tagság számos kedvezményt és előnyt kínálhat. Kedvezményes árak az intézmény által szervezett kirándulásokra, valamint kedvezmények az intézményi létesítmények (pl. jegyzetbolt, kollégiumi szállás) használatára.

Továbbképzési lehetőségek

Az Alumni tagság segíthet a további tanulásban és szakmai fejlődésben. Az intézmény lehetőséget nyújt tandíjkedvezményre és szabadkurzus kedvezményre.

Kapcsolattartás az intézménnyel

Az Alumni tagság révén kapcsolatban maradhatsz az intézménnyel, az oktatókkal és más diákokkal. Ezáltal információkat kaphatsz az intézmény aktualitásairól, fejlesztéseiről és újdonságairól. Ez lehetőséget nyújt arra, hogy támogasd az intézményt és részt vegyél az iskolai projektekben vagy kezdeményezésekben.

ALUMNI Kapcsolattartó:

Pintye Tímea
pintye.timea@atf.hu