ÉSZ Napok élménybeszámoló

Az ÉSZ Napok rendezvénye három inspiráló napot kínált, amely során a résztvevők izgalmas előadásokat hallgathattak. Lehetőség nyílt a fejlődésre, megismerkedésre és közösségépítésre.

Az Adventista Teológiai Főiskola standja az előadóterem színpadja mellett helyezkedett el, ahol információkat szerezhettek a szakokról, illetve a résztvevők teológiai tudásukat tesztelhették egy speciális kvízen, amelynek kérdései mindazokat kihívás elé állították, akik érdeklődnek az Istenről és a hit kérdései iránt. Az elgondolkodtató kérdésekre adott válaszok nemcsak a tudást mérték fel, hanem a gondolkodásra is ösztönöztek, így a résztvevők számára felemelő és tanulságos élményt nyújtottunk.

A nyertes, aki a legtöbb pontot érte el, egy a Főiskola címerével díszített kapucnis pulóvert kapott ajándékba. A szerencsés nyertes egy volt hallgatónk felesége volt, ami tovább erősítette az iskola és a közösség közötti kötelékeket.

A standon különböző ajándéktárgyak is elérhetőek voltak, amelyek megvásárlásával a résztvevők nemcsak egyedi emlékekhez juthattak, hanem az iskola működését is támogathatták.

Az ÉSZ Napok szemináriumaiban olyan előadók vezették a beszélgetéseket, akik közvetlen kapcsolatban állnak az Adventista Teológiai Főiskolával. Szilasi Zoltán teológus és pasztorálpszichológiai lelkigondozó, valamint Horváth Péter teológus, főiskolai tanársegéd és doktorandusz a Károli Hittudományi Doktori Iskolában, mind izgalmas szakmai perspektívákat nyújtottak a résztvevőknek.

Az esemény szakmai részét plenáris előadók is gazdagították, köztük olyan előadók is akik közvetlen kapcsolatban állnak az Adventista Teológiai Főiskolával. dr. Tonhaizer Tibor, dr. Ősz Farkas Ernő, Szilasi Zoltán, Horváth Péter, Ócsai Tamás Zoltán, dr. Gáspár Róbert Zoltán, dr. Gyetvai Gellért, Henter Zsombor és Bákonyi Dzsenifer akik a Főiskola nevében is képviseltették magukat.

Köszönet a szervezőknek és az előadóknak, akik felejthetetlenné tették az ÉSZ napokat!