Kerekasztal Beszélgetések – új podcast műsort indított az Adventista Teológiai Főiskola

Kerekasztal beszélgetések

Nagy örömünkre szolgál, hogy december 1-én elindíthattuk Főiskolánk új podcastját, a Kerekasztal Beszélgetéseket. A műsor havi rendszerességgel jelenik meg, és egyaránt kínál szórakoztató és tanulságos beszélgetéseket olyan teológiai témákról, amelyek aktuálisak és fontosak a mai világban. Meghívott vendégeink mélyreható ismeretekkel és izgalmas gondolatokkal rendelkeznek a teológia különböző területeiről. A műsor szerkesztője és házigazdája Főiskolánk káplánja, Szilvási-Csizmadia Andrea.

Az első adás vendégei Kárpáti Petronella és dr. Szilvási József voltak, akiket a közelmúltban megrendezett jubileumi ünnepségen részesített kitüntetésben az Adventista Teológiai Főiskola. A velük folytatott beszélgetésben a hallgatók a betekintést nyerhetnek az intézmény történetébe a két meghatározó oktató személyes életpályáján, kihívásain és győzelmein keresztül. 

A második epizódban a karácsony teológiáját járhattuk körül Főiskolánk korábbi hallgatójával, a ma már felszentelt lelkészként szolgáló Ömböli Krisztiánnal. 

A legújabb rész pedig a közeli végidővárakozások vallásos személyiségre gyakorolt hatásairól szól, melynek vendége egy szintén korábbi hallgatónk, Nagy Tamás volt, aki jelenleg bibliamunkásként szolgál a Dunamelléki Egyházterületen. 

Köszönettel tartozunk a Reménység Média munkatársainak, akik szakmai tudása és odaadó munkája nélkül nem készülhetnének el ezek a felvételek. 

Bízunk abban, hogy az érdekes és inspiráló beszélgetéseken keresztül minél többen megismerkedhetnek a teológia szépségével. 

Az alábbi linkekre kattintva meg tudjátok hallgatni: