Vasárnaptól INDULUNK Online

Kedves Hallgatók!

Az ATF hibrid (online) oktatási rendszerének beüzemelése a mai napon megtörtént. Az Intézményben 2020. március 22. naptól (vasárnap) az órákat online lehet látogatni ill. részt venni rajta. Nem kell hozzá más csak egy kamerával és mikrofonnal rendelkező laptop, vagy telefon. Hála legyen érte az Úrnak, és mindenkinek, aki a rendszer beüzemelésén fáradozott.

Ennek eredményeként az alábbi működést tervezzük a vészhelyzet elmúltáig. A hallgató a következő módon vehetnek részt az órákon:

  1. Felkeresi az atf.hu weboldalát.
  2. Kiválasztja a Hallgatóknak/Órarendek linket.
  3. Az órarendek közül kikeresi a saját évfolyamának órarendjét.
  4. A tanórák a kihirdetett időpontban kezdődnek, a tanárok online várják a hallgatókat akik a telefonjukon vagy a számítógépükön kapcsolódhatnak be az órába úgy, hogy kattintással rákattintanak arra az órára, amelyre be szeretnének ülni. (Ez a videó mutatja ezt be: https://1drv.ms/v/s!AvDP-xb7aADwgbZKOWqHiROWCqd_IA?e=xTqfoy)
  5. Az ATF-en minden évfolyamnak létrehoztunk egy virtuális osztályt a Google Classroomban is. (Ebbe mindenki kapott meghívást, amelyet ha elfogad, az osztályban lehetőség van feladatokat dokumentumokat megosztani, stb.) A Classroom működéséről több oktatóvideó található magyar nyelven is az interneten. A hallgatók „tanulói” felhasználói lehetőségekkel rendelkeznek. (https://www.youtube.com/results?search_query=clasroom+haszn%C3%A1lata)

Az oktatási rendszer fejlesztése, tartalommal való feltöltése jelenleg is folyamatban van. Kérjük ehhez megértéseteket és türelmeteket, ugyanakkor minden visszajelzésnek örülünk. Amikor sikerül újabb lépcsőfokokat megugrani, tájékoztatni fogunk Benneteket.

Most csak annyi: Vasárnaptól rendesen kezdődik a tanulás online!

Sok áldást mindehhez!
Szeretettel,

Michelisz Richárd