Megjelentek az Adventista Teológiai Főiskola tájékoztató füzetei

Kiadványok

Képzési tájékoztató címlap

Az Adventista Teológiai Főiskola két füzetet adott ki programjairól, amit megkaptak az uniókonferencia küldöttei azzal a kéréssel, hogy bátorítsák a testvéreket azokban a gyülekezetekben, ahonnan jöttek, hogy minél többen vegyék igénybe az intézmény szolgálatait.

Az első füzet címe: „Képzési tájékoztató”, és azokat az akadémiai programokat tartalmazza, amit az Adventista Teológiai Főiskola fel tud kínálni a tanulni vágyóknak. A színes prospektusban nem csak képzéseink rövid bemutatását és felvételi tájékoztatóját találjuk meg, hanem általa jobban megismerhetjük a Hetednapi Adventista Egyház egyetlen magyar felsőoktatási intézményét, a Főiskola misszióját. A hallgatók szavain keresztül képet kaphatunk arról, hogy milyen légkörben tanulmányozhatják a Biblia igazságait.

Szemináriumok címlap

Testvéreink közül sokan jelezték, hogy szívesen vennék, ha az Adventista Teológiai Főiskola tanárai olyan rövid programokat tartanának a gyülekezetekben, amelyek erősítik adventista azonosságtudatukat, illetve segítenek nekik a gyülekezeti szolgálatok jobb ellátásában. Ezért a második füzetben „Szemináriumok az adventista azonosságtudatról” címmel olyan programokat kínálunk, amit egy-egy hétvégén meg tudunk tartani a gyülekezetekben. Szeretettel bátorítunk benneteket, minél több gyülekezetben, körzetben éljetek ezzel a lehetőséggel, hogy megerősödjünk adventista hitünkben és küldetésünkben.

Mindkét kiadványból szívesen küldünk példányokat azoknak, akik ezt kérik tőlünk az elérhetőségeinken keresztül.

ATF

Illetve letölthető:
[wpdm_file id=81] [wpdm_file id=82]